Google+ Followers

Friday, 11 April 2014

Giveaway Simple-Simple by Shad

Greetings and Assalamualaikum to all.
Jemput Join ya.


Klik Banner untuk Join

Senarai Hadiah

R Series Luxury Set from Cosway x2
Novel Pilihan Sendiri x5
R Series Hand & Body Lotion x3
Bawal Plain + Cute Brooch x3
Top-up RM5 x5

Due Date : 21 April 2014

Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam


Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih

Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)

Thursday, 10 April 2014

"1st Giveaway by Puan Husna"

http://newhusnayusof.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-by-puan-husna.html
http://3.bp.blogspot.com/-3tlC9FRy4tM/UyfwfCtziLI/AAAAAAAABDM/GTYNXWsMjWc/s1600/collage_20140318142006773_20140318142839140.jpg
hello readers, haaaaaa,
setelah beberapa hari mencari idea nk bg hadiah untuk buat giveaway dan setelah berbincang dengan mr.H dan bersetuju untuk melancarkan " GIVEAWAY by PUAN HUSNA" tepuk tangan sikit..

ok tujuan lancarnya giveaway ini adalah untuk berkenalan dengan lebih ramai blogger dialam maya ini, untuk kita dpt bertukar pendapat dan mengeratkan silaturahim eemm ewaaahhh.. sedih plk tibe2 hehehe 

ini adalah 1st Giveaway yang aku buat, and berharap u alls sudilah join beramai2 yer.. 
Antara hadiahnya adalah.
Female : Shawl/Top-up@Cash/ Accessory / Brooch 
Male    : Topup@Cash/T-shirt/Accessory

cadangan saya adalah 'kalau dapat follow kat facebook ok jugak kan'

Wednesday, 9 April 2014

'Mini Topup Giveaway by Aniss Anissa' :)


'Big Giveaway by Sarah's Story'

بسم الله الرحمن الرحيم


tekan banner untuk join!

11 Mac 2014 - 12 April 2014
( tarikh mungkin akan berubah )

Syarat sangat senang dan tak banyak sebab kali ni Sarah tak amik sponsor.
Hadiah semua Sarah sponsor sendiri.

Pembahagian Hadiah 

Top Referral :
( seorang )
| Sehelai Glitter Shawl | Sehelai Bawal Plain | Felt Craft x1 |

Cabutan Bertuah :
( 12 orang )
| Polka Dots Shawl x2 | Ziq-Zaqs Shawl x2 | Bawal Plain x2 | 
| Colour Tones Shawl x2 | Felt Craft x4 |
Publish URL entry blog korang di ruangan komen SEKALI sahaja.